Sportvereniging Baarle

Welkom op de website van Sportvereniging Baarle. De sportvereniging voor zelfverdediging, weerbaarheidstraining, kickfun & taekwondo.

Kickfun

Kickfun is plezier, samenwerken, lachen en helemaal uit je dak gaan! Je krijgt verschillende boks- en traptechnieken. De muziek zweept je op en de docent begeleidt de bewegingen, voor een optimale training!

Bij Kickfun streven we naar vooruitgang. Zo gaat je conditie erop vooruit, je valt af doordat je veel calorieën verbrandt en alle spieren van buik, billen, bovenlichaam en benen komen aan bod. Wil jij dit allemaal in één keer trainen? Dan is Kickfun helemaal iets voor jou! Kickfun is geschikt voor jong en oud, man of vrouw, voor zowel beginners als gevorderden.

WAAROM KICKFUN?

- Stressverlagend - hoge calorieverbranding - verbetering conditie

- verbetering kracht - hoge vetverbranding- verbetering van je conditie

WAT HEB IK NODIG?

- Comfortabele sportkleding - sportschoenen - flesje water - handdoek

De Kickfun lessen worden gegeven door een erkende instructeur.

De lestijden zijn op dinsdag en donderdag van 19.30 – 20.30 uur

in de Uilenpoort te Baarle-Nassau.